Skip to content

Overflow Spa

4SeasonsSpa is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van Spa’s (jacuzzi’s) voor privaat en professioneel gebruik. Met de introductie van de 4SeasonsSpa Professional Overflow is dit de eerste Spa geschikt voor openbaar gebruik die compleet wordt geleverd inclusief waterbehandeling apparatuur.

De 4SeasonsSpa Professional Overflow onderscheid zich op de volgende 4 punten:

 • Hydrotherapie voor het gehele lichaam ( gemiddeld 8 jets per persoon)
  De 56 RVS jets geven een complete lichaamsmassage van schouders tot voeten op ieder van de 6 zitplaatsen, mede ingegeven door de uitstekende ergonomie van de Spa. De combinatie van water en lucht (venturi) zorgen voor een optimale Hydro-massage door middel van de 4 verschillende type jets, ook bekend als het WIRP systeem.
 • Design
  Het ontwerp van de Spa is zeer onderscheidend en doet recht aan het luxe gevoel van een Spa, door de zelfdragende constructie kan de Overflow Spa bovendien prachtig worden ingebouwd in het terras, ook stand-alone met de red-cedar omkasting is het een absolute aanwinst.
 • Eenvoudig te installeren
  De Spa is stand-alone (inbouw is mogelijk) en ook de waterbehandeling apparatuur is portable. Daarmee is de installatie in de toekomst eventueel op een andere positie te plaatsen. Ook een installatie buiten is eenvoudig te realiseren. Mede door de eenvoudige installatie blijven de kosten daardoor beperkt en is uitbereiding met meerdere Spas op hetzelfde systeem tegen een relatief lage meerprijs achteraf mogelijk.
 • Automatische waterbehandeling
  Dit volledig automatische systeem is specifiek voor en door 4SeasonsSpa ontwikkeld inclusief zandfilter en gebouwd bovenop de buffertank. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik en de overige eisen wordt deze installatie op maat aangepast. De filtratie van het systeem is 24m3 per uur en voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot waterkwaliteit.
 • Veilig & gebruiksvriendelijk
  De Spa heeft een interne veilige in/uitstap, die ook verlicht wordt in het donker. Door de verschillende hoogte niveaus in de Spa kunnen gebruikers van verschillende lengtes beter in de Spa zitten. Doordat er geen overflow goot rondom de Spa ontstaat er een betere grip op de gebruikers die eventueel assistentie nodig hebben en neemt de Spa minder ruimte in dan een conventionele overloop Spa. Tenslotte vergt het systeem ook minder onderhoud dan conventionele Spa overloop systemen.
Overflow Spa

Technische gegevens

 • Maat: 236 x 236 x 91 cm
 • Balance tank 230 x 105 x 50 cm
 • Stroomaansluiting: 220 volt en krachtstroom