Skip to content

CORPORATE

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de toename in beroepsziekten, zoals RSI en burn-out, een directe consequentie is van ondermeer toenemende werkdruk, -last en -tijden en hoge (emotionele) eisen. Dergelijke omstandigheden creëren vaak een verhoogd stressniveau, een verslechtering van zowel de geestelijke als lichamelijke gezondheid van de werknemer, een afnemende arbeidsproductiviteit en een toenemend ziekteverzuim. Van alle verloren werkdagen is circa 60% een direct gevolg van stress.

Fysioline Leisure Products biedt bedrijven en haar werknemers een tijdsbesparende manier om bovengenoemde gezondheidsklachten te verminderen en/of zelfs te voorkomen. Het Wellsystem Hydromassagebed heeft verschillende, zeer effectieve massageprogramma’s. Massage is een uitstekende vorm van ontspanning en heeft een positief effect op de mentale en fysieke conditie. Regelmatig gebruik van het Wellsystem Hydromassagebed lijdt tot een afname van lichamelijke pijnen, spanningen en stress en tot een toenemend algeheel gevoel van welzijn van geest en lichaam en daarmee tot een verbetering van  de algehele gezondheid.

Sinds 2001 is massage aftrekbaar van de belasting, indien de massage ‘in redelijkheid’ deel uitmaakt van het ARBO-plan met als doel het voorkomen van beroepsziekten.

Een geheel vrijblijvende demonstratie van het Wellsystem Hydromassagebed bij u voor de deur is mogelijk!