Skip to content

Sauna

Fysioline biedt in samenwerking met Dutch Wellness Design  custom made sauna’s aan met een compleet programma voor elk wat wils. De echte saunabeleving staat centraal. De cabines bieden diverse klimaten in één: droog & heet, warme lucht, soft, bio, met kruiden of infrarood. De geavanceerde technologie wordt gecombineerd met (design)meubelkwaliteit voor een summum aan wellness.

Alle sauna’s die wij leveren zijn custom made gebouwd en voldoen aan alle wensen van de klant. De sauna’s zijn verkrijgbaar in verschillende hoogwaardige houtsoorten: Canadese Hemlock of Ceder , Noord-Europees espenhout , tropisch Abachi of Scandinavisch vurenhout. Voor de afwerking met glas zijn er vele mogelijkheden.

De speciale natuurlijke vlasisolatie laat de sauna ademen en zorgt voor een optimaal en zacht saunaklimaat. De binnenafwerking is comfortabel met extra verstevigde/brede afgeronde banken en luxe beschermrekken uit Abachi zachthout, verkledingen tussen de banken, drie-lats rugleuningen met sfeerverlichting, vloerrooster, hoofdkussens en saunakit. De dorpelloze volglazen brede deur uit 8 mm helder of mat veiligheidsglas is voorzien van een kwalitatief hoogwaardig hang- en sluitwerk.

Een sauna op zijn Fins? Ook dit is mogelijk met een echte buitensauna van elementbouwconstructies met natuurlijke vlasisolatie, wanddikte 85 mm, buitenkant in Canadese Ceder, hardhouten bodemraamwerk en plat dak inclusief waterdichte isolatie met afvoer.

Voor de binnenkant kan u kiezen uit Ceder, Hemlock, espen- of vurenhout. De buitensauna’s kunnen zowel met als zonder omkleedruimte en glaspartijen geleverd worden. Voor een klassieke massieve uitvoering worden de interieursauna’s geïntegreerd in een vurenhouten blokhutconstructie.