Skip to content

Wellsystem Relax_Plus

Wellsystem Relax_Plus

Fysioline Leisure Products introduceert het Wellsystem Relax_Plus.
Dit model is een aanvulling op de reeds bestaande modellen Wellsystem Relax en Wellsystem Medical. Het Wellsystem Relax_Plus combineert de zachte kracht en weldadige warmte van het water tot een uniek therapeutisch concept.

Het Wellsystem Hydromassagebed biedt de unieke combinatie van een krachtige massage en het ontspannen effect van water. Het hydromassagesysteem masseert het hele lichaam middels twee sterke bundels warm water. De kracht van de watermassage varieert van 0,50 tot 4,00 bar. Deze vorm van droge watermassage verbetert de doorbloeding, ontspant de spieren, verlicht spanning en activeert de stofwisseling. U kunt het Wellsystem Relax_Plus ondermeer inzetten ter behandeling van rugpijn veroorzaakt door spierspanning en stress, als Adjuvante Therapie bij osteoporose, als voor-/nabehandeling op fysiotherapiebehandelingen en bij stressstoornis en chronische vermoeidheid.
Het Wellsystem Relax_Plus kan per persoon naar lichaamslengte worden aangepast en biedt verschillende massageprogramma’s, snelheden en drukniveaus. Het hydromassagebed kan met de overzichtelijke en digitale handbediening met voorgeprogrammeerde massageprogramma’s volledig zelfstandig door de klant bediend worden. Hierdoor zijn er geen extra personeelskosten. Door dit unieke systeem kan de gebruiker uit vijf perfect uitgebalanceerde en door experts ontwikkelde massageprogramma’s kiezen. Het display is ook geschikt voor smart cards met geïntegreerde betaalfunctie en kan tevens betalingstransacties verwerken. Daarmee kan het systeem zonder tussenkomst van personeel volledig functioneren.

Uiterst winstgevend verdienmodel
Fysioline Leisure Products biedt u nu een financieringsvoorstel dat niet geëvenaard kan worden door welke andere financieringsvorm dan ook. Fysioline streeft altijd naar het beste eindresultaat voor haar klanten. Financieringsvormen zoals profit sharing (50/50) klinken aantrekkelijk bij aanschaf, maar kosten de klant uiteindelijk meer geld dan vooraf verwacht. Fysioline biedt u het Wellsystem Relax_Plus aan vanaf € 15,- per dag, bij een leasetermijn van 36 maanden. Met een lease van Fysioline Leisure Products houdt u meer dan 70% van de omzet over, ten opzichte van de 50% die u bij profit sharing krijgt aangeboden.  In tegenstelling tot bij profit sharing is het systeem na de leasetermijn uw eigendom.

Ter illustratie

Per maand 120 sessies, à € 13,50 per sessie, levert een omzet van € 1.620,00 per maand op. Lease kost u, ongeacht de omzet, € 440,00 per maand. Profit sharing kost u, bij deze omzet, € 810,00 per maand 

Sterke punten van het Wellsystem Relax_Plus:

  • Permanente beschikbaarheid van hoogwaardige massage voor uw klanten.
  • Directe ontspanning door het warme water.
  • Laagdrempelig, tijdens de massage kan de kleding aanblijven.
  • Zeer voordelig in energieverbruik.
  • Draait al op een zeer eenvoudige water aan- en afvoer.
  • Smart cards voor betaalfunctie.
  • U least al een Welssystem Relax_Plus vanaf € 15,00 per dag.